Eline van Burken

Diëtist en orthomoleculair therapeut in Rotterdam.

Bevlogen, mensgericht en creatief: als diëtist en orthomoleculair therapeut sta ik voor je klaar om een op maat gemaakt voedingsadvies te geven. Gezond eten is belangrijk, maar het lekker vinden ook! Samen kijken we naar je eetgewoontes en ik probeer hierbij binnen je levensstijl advies en coaching op maat te geven.

Als diëtist heb ik de mogelijkheid om bij medische indicatie thuis op consult te komen. Het is voor mij als diëtist van zeer toegevoegde waarde om bij mensen thuis in de koelkast te mogen kijken en te zien hoe ze leven. Hierdoor krijg ik een beter beeld van het voedingspatroon en kan ik direct advies op maat geven.

Ook in 2020 en 2021 heb ik veel scholingen gevolgd via Natura Foundation, Orthohealth Foundation, RP Sanitas, VitEducatief, en de vele webinars’.

Een kleine greep: DETOX-specialist, Neurotransmitters, Voeding en hormonen, COVID-19 en vermoeidheid; welke suppletie?; Vegan en vegetarische voeding, enz. enz. Daarnaast specialiseer ik me steeds meer in het (darm)microbioom door veel scholingen en webinar’s hiervan te volgen. Dit geeft me de mogelijkheid om evt. suppletie gericht in te zetten en sneller resultaat te zien naast de ingezette voedingstherapie.

Specialisaties

Orthomoleculair voedingsadvies
Maag/darmklachten
Preconceptie, PCOS en zwangerschap
Diabetes Mellitus
Overgewicht
Burn out en vermoeidheid
Ondergewicht en ondervoeding
Sondevoeding en dieetvoeding
Ziekte van Parkinson (aangesloten bij ParkinsonNet)

Diëtistenpraktijk Voeding Plus

Advies en begeleiding in de praktijk, bij jou thuis of op je werk
Zowel diëtist als orthomoleculair therapeut
Verstand van complexe en meervoudige problematiek
Ervaring met uiteenlopende culturen en leeftijden
Creatief: het past bij jouw wensen en bij jouw lichaam

Lilly Heijnen

Lilly Heijnen

Vanaf november 2017 tot september 2021 heeft Lilly in de praktijk veel patiënten gezien en geholpen; tevens met het FODMAP-dieet als FODMAP-specialist.

Daarnaast werkte Lilly ook bij diëtistenpraktijk Nutrifit in Schiedam, daar gaat ze per september 2021 verder specialiseren op het gebied van Buik Blij, Tem je honger, Veilig vasten, enz.

Mocht je opnieuw een afspraak met Lilly willen maken, ga dan naar de website van Nutrifit. We spreken elkaar regelmatig als collega’s (met intervisie, scholingen); indien u toestemming geeft uw om dossier over te dragen, dan kan dat zeker.