Eline van Burken

Diëtist en orthomoleculair therapeut in Rotterdam.

Bevlogen, mensgericht en creatief: als diëtist en orthomoleculair therapeut sta ik voor je klaar om een op maat gemaakt voedingsadvies te geven. Gezond eten is belangrijk, maar het lekker vinden ook! Samen kijken we naar je eetgewoontes en ik probeer hierbij binnen je levensstijl advies en coaching op maat te geven.

Als diëtist heb ik de mogelijkheid om bij medische indicatie thuis op consult te komen. Het is voor mij als diëtist van zeer toegevoegde waarde om bij mensen thuis in de koelkast te mogen kijken en te zien hoe ze leven. Hierdoor krijg ik een beter beeld van het voedingspatroon en kan ik direct advies op maat geven.

Specialisaties

Orthomoleculair voedingsadvies
Maag/darmklachten
Preconceptie, PCOS en zwangerschap
Diabetes Mellitus
Overgewicht
Burn out en vermoeidheid
Ondergewicht en ondervoeding
Sondevoeding en dieetvoeding
Ziekte van Parkinson (aangesloten bij ParkinsonNet)

Diëtistenpraktijk Voeding Plus

Advies en begeleiding in de praktijk, bij jou thuis of op je werk
Zowel diëtist als orthomoleculair therapeut
Verstand van complexe en meervoudige problematiek
Ervaring met uiteenlopende culturen en leeftijden
Creatief: het past bij jouw wensen en bij jouw lichaam

Lilly Heijnen

Diëtist en orthomoleculair therapeut in Rotterdam.

Lilly Heijnen

Mijn naam is Lilly Heijnen en ik ben in 1993 afgestudeerd als diëtist. Ik ben werkzaam geweest in de psychiatrie en de thuiszorg ( specialisatie eetstoornissen ). Vanaf november 2017 ben ik ook weer te vinden in de praktijk van Eline, vanwege haar zwangerschapsverlof.

Ik woon samen met mijn puberende dochter op Goeree Overflakkee, hou van lekker eten,  sporten en lezen.

Ik heb altijd de overtuiging gehad dat lichaam en geest één  zijn, dus een holistische kijk op gezondheid. Geen symptoombestrijding maar liever aanpakken van de oorzaak van uw probleem. Volledig inzet voor uw welzijn en samen zoeken met en voor u, naar een behandeling op maat.

Naast vakinhoudelijk activiteiten, ben ik  de afgelopen 10 jaar vooral ook bezig geweest met coaching en counseling technieken ( NLP, motivational interviewing) en de bewustzijnstrainingen van Joana Kortink bij emotie-eten. Ik mag mij vitaminespecialist noemen nadat ik voor elk afzonderlijk vitamine (13) vitaminen, een certificaat behaald heb. Verder heb ik de  cursus Diabetes Omkeerbaar bij Cora de Fluiter en Vrouw en Hormonen bij Care For Women gevolgd. In 2016 mijn diploma als Orthomoleculair therapeut. Recentelijk sta ik ook als FODMAP specialist te boek op de site van de FODMAPFOODIES.

Een optimale gezondheidswinst behalen middels gezonde voeding in combinatie met leefstijladviezen & coaching & indien gewenst aanvullende en ondersteunende supplementen. En wie wil dit nu niet, je beter voelen als ooit. Daar wil ik  u graag mee op weg helpen.

Ik hoop u snel te ontmoeten in onze praktijk.

Specialisaties

Orthomoleculair voedingsadvies
Prikkelbare darm syndroom, FODMAP-specialist
Diabetes Mellitus
Overgewicht, vanuit de oorzaak aangepakt (ook begeleiding bij bariatrische chirurgie)
Eetstoornissen
Ondergewicht en ondervoeding