Skip to main content

Eline van Burken

Diëtist en orthomoleculair therapeut in Rotterdam.

Bevlogen, mensgericht en creatief: als diëtist en orthomoleculair therapeut sta ik voor je klaar om een op maat gemaakt voedingsadvies te geven. Gezond eten is belangrijk, maar het lekker vinden ook! Samen kijken we naar je eetgewoontes en ik probeer hierbij binnen je levensstijl advies en coaching op maat te geven.

Als diëtist heb ik de mogelijkheid om bij medische indicatie thuis op consult te komen. Het is voor mij als diëtist van zeer toegevoegde waarde om bij mensen thuis in de koelkast te mogen kijken en te zien hoe ze leven. Hierdoor krijg ik een beter beeld van het voedingspatroon en kan ik direct advies op maat geven.

Elk jaar, zo ook in 2024 school ik mezelf in het aanbod van congressen, maar ook via Natura Foundation, Orthohealth Foundation, RP Sanitas, VitEducatief, Pit Actief en de vele webinars’.

Een kleine greep: DETOX-specialist, Neurotransmitters, Voeding en hormonen, COVID-19 en vermoeidheid; welke suppletie?; Vegan en vegetarische voeding, Darm en burn out, enz,enz. Daarnaast specialiseer ik me steeds meer in het (darm)microbioom door veel scholingen en webinar’s hiervan te volgen. Dit geeft me de mogelijkheid om evt. suppletie gericht in te zetten en sneller resultaat te zien naast de ingezette voedingstherapie.

Specialisaties

Orthomoleculair voedingsadvies
Maag/darmklachten
Preconceptie, PCOS en zwangerschap
Diabetes Mellitus
Overgewicht
Burn out en vermoeidheid
Ondergewicht en ondervoeding
Sondevoeding en dieetvoeding
Ziekte van Parkinson

Diëtistenpraktijk Voeding Plus

Advies en begeleiding in de praktijk, bij jou thuis of op je werk
Zowel diëtist als orthomoleculair therapeut
Verstand van complexe en meervoudige problematiek
Ervaring met uiteenlopende culturen en leeftijden
Creatief: het past bij jouw wensen en bij jouw lichaam